Tourritten in je Garmin zetten

Van alles over navigatie en communicatie op de motor
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Motormuis
Berichten: 97
Lid geworden op: 21 jan 2017, 19:07
Locatie: Papekop(gemeente Oudewater)

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#31 Bericht door Motormuis » 01 jul 2017, 10:49

Dat vond ik al vreemd. Hij weet het ook gewoon niet. Ik weet dat Jeroen P. de routes goed maakt in basecamp.

Ik controleer gewoon elke keer de route en dan maar hopen dat het bij 1 foutje blijft.
Laatst gewijzigd door Motormuis op 01 jul 2017, 16:38, 1 keer totaal gewijzigd.
:brrr : :vrb :vrb Eerste vrouwelijke voorrijder :apl

Gebruikersavatar
Frank
Honda ST1300
Berichten: 6472
Lid geworden op: 28 sep 2008, 20:33
Locatie: Strijen (NL)
Contacteer:

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#32 Bericht door Frank » 01 jul 2017, 10:53

En de route uploaden in My Route App
Afbeelding

Een dag niet gereden, is een dag geen plezier gehad!

Gebruikersavatar
pheufk
Honda ST1300
Berichten: 132
Lid geworden op: 12 mar 2010, 18:43
Locatie: Nijmegen (NL) ST1300 A Zwart

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#33 Bericht door pheufk » 01 jul 2017, 16:09

@Motormuis schrijft,
Ik controleer gewoon elke keer de route en dan maar hopen dat het bij 1 foutje blijft.

Hoe controleer jij de route dan .
Groetjes,
Afbeelding
GPS SP2820 CN Europa 2020.20 NT , zumo 550 / 660 CN Europa 2020.20 NT, Zumo 396 CN Europa 2020.30 NTU

Gebruikersavatar
Motormuis
Berichten: 97
Lid geworden op: 21 jan 2017, 19:07
Locatie: Papekop(gemeente Oudewater)

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#34 Bericht door Motormuis » 01 jul 2017, 16:34

Het vreemde is in mijn Basecamp staat de route goed en als ik heb dan importeer dan heb ik een andere route in mijn Garmin 220.
De kaarten in Basecamp en Garmin zijn gelijk.

Het is gewoon een raadsel maar ik moet er maar mee dealen.

Ik loop gewoon de route na in mijn Basecamp.
:brrr : :vrb :vrb Eerste vrouwelijke voorrijder :apl

Gebruikersavatar
pheufk
Honda ST1300
Berichten: 132
Lid geworden op: 12 mar 2010, 18:43
Locatie: Nijmegen (NL) ST1300 A Zwart

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#35 Bericht door pheufk » 01 jul 2017, 17:08

Welke kaart gebruik je in de 220 CN Europa ?????.NT is dat de zelfde kaart als de maker van de route,ik denk het niet.
Wat je nu moet doen in MapSource of BaseCamp ,de route dupliceren (dan staan er 2 routes) en dan de originele herberekenen in jou kaart materiaal die jij gebruikt.Nagaan of de route gelijk is aan de gedupliceerde route en zo nodig de route gelijk maken, en viapunten die verkeerd of naast de weg zitten corrigeren.
Groetjes,
Afbeelding
GPS SP2820 CN Europa 2020.20 NT , zumo 550 / 660 CN Europa 2020.20 NT, Zumo 396 CN Europa 2020.30 NTU

ikkieman
Triumph Trophy SE
Berichten: 5609
Lid geworden op: 15 aug 2009, 18:06
Locatie: Gouda

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#36 Bericht door ikkieman » 01 jul 2017, 19:17

Dat heb ik dus gedaan , samen met Nicolette.
I told the doctor I broke my leg in two places. He told me to quit going to those places.
2018 - heden: Trophy SE
2016 - 2018: K1300gt
2013 - 2015: Pan European 1300
2010 - 2013: XJ900s Diversion
2010 - 2010: Deauville 650

Gebruikersavatar
pheufk
Honda ST1300
Berichten: 132
Lid geworden op: 12 mar 2010, 18:43
Locatie: Nijmegen (NL) ST1300 A Zwart

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#37 Bericht door pheufk » 01 jul 2017, 19:35

Heb je ook dat viapunt rijksweg wat niet op de route zit verplaatst.En een hoop viapunten uit de route gehaald daar heeft de 220 problemen mee.
Groetjes,
Afbeelding
GPS SP2820 CN Europa 2020.20 NT , zumo 550 / 660 CN Europa 2020.20 NT, Zumo 396 CN Europa 2020.30 NTU

Gebruikersavatar
Motormuis
Berichten: 97
Lid geworden op: 21 jan 2017, 19:07
Locatie: Papekop(gemeente Oudewater)

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#38 Bericht door Motormuis » 01 jul 2017, 20:02

Dat hebben we ook gedaan.

In basecamp in mijn laptop staat de route helemaal goed, als ik hem ga importeren krijg ik een dijk 2 x. Ook dat vlaggetje hebben we verplaats maar dat helpt niks. Dat is alles.
:brrr : :vrb :vrb Eerste vrouwelijke voorrijder :apl

Gebruikersavatar
pheufk
Honda ST1300
Berichten: 132
Lid geworden op: 12 mar 2010, 18:43
Locatie: Nijmegen (NL) ST1300 A Zwart

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#39 Bericht door pheufk » 01 jul 2017, 20:20

Er zit toch geen dubbele kaartdelen en de gps ,daar krijg je problemen mee.
Groetjes,
Afbeelding
GPS SP2820 CN Europa 2020.20 NT , zumo 550 / 660 CN Europa 2020.20 NT, Zumo 396 CN Europa 2020.30 NTU

Gebruikersavatar
Wil Keereweer
Yamaha FJR1300
Berichten: 392
Lid geworden op: 10 jan 2016, 13:05
Locatie: Moordrecht

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#40 Bericht door Wil Keereweer » 02 jul 2017, 15:54

Ik denk dat het te maken heeft met het type Garmin.
Ik heb de 390 en daar had ik ook eerst problemen mee.
Maar na uitleg van mr. GPS welke ik via Jeroen had gekregen, heb ik van de harde punten, zachte punten kunnen maken en vanaf die tijd kloppen alle routes weer.

Dus denk ik dat het uiteindelijk met het type te maken heeft.
Conclusie: de 220 de deur uit en de 390 er in.

Succes!!!
Stom hé, ik vind het gewoon lekker!!! :brm

Gebruikersavatar
pheufk
Honda ST1300
Berichten: 132
Lid geworden op: 12 mar 2010, 18:43
Locatie: Nijmegen (NL) ST1300 A Zwart

#41 Bericht door pheufk » 02 jul 2017, 18:52

Dat heeft totaal niets met harde en zachte viapunten te maken.Alleen bij de nieuwere gpsen werkt dat met harde en zachte viapunten
Werk zelf met de 550 en als ik daar via BaseCamp een route met harde en zachte viapunten in doe ,worden alle viapunten nog afgeroepen.En de route blijft zoals die in BaseCamp is gemaakt.

Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Groetjes,
Afbeelding
GPS SP2820 CN Europa 2020.20 NT , zumo 550 / 660 CN Europa 2020.20 NT, Zumo 396 CN Europa 2020.30 NTU

ikkieman
Triumph Trophy SE
Berichten: 5609
Lid geworden op: 15 aug 2009, 18:06
Locatie: Gouda

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#42 Bericht door ikkieman » 02 jul 2017, 21:55

Ook dat hebben we geprobeerd. De routepunten zijn nu allemaal zacht met uitzondering van de start, lunch en het eind. Ook dat mocht niet baten. Ik zit serieus te denken dat de zumo 220 te oud is om goed mee te kunnen draaien in het huidige tijdperk. Ik ben wel benieuwd hoe Jaap-Hein dat doet. Die heeft ook een 220.
I told the doctor I broke my leg in two places. He told me to quit going to those places.
2018 - heden: Trophy SE
2016 - 2018: K1300gt
2013 - 2015: Pan European 1300
2010 - 2013: XJ900s Diversion
2010 - 2010: Deauville 650

Gebruikersavatar
Motormuis
Berichten: 97
Lid geworden op: 21 jan 2017, 19:07
Locatie: Papekop(gemeente Oudewater)

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#43 Bericht door Motormuis » 02 jul 2017, 22:30

Volgens Waypoint is de 220 nog prima.

Ik ga ook zeker geen nieuwe aanschaffen voor 1 klein foutje in de route.
:brrr : :vrb :vrb Eerste vrouwelijke voorrijder :apl

Gebruikersavatar
pheufk
Honda ST1300
Berichten: 132
Lid geworden op: 12 mar 2010, 18:43
Locatie: Nijmegen (NL) ST1300 A Zwart

#44 Bericht door pheufk » 02 jul 2017, 22:39

Als er nog nooit een harde reset gedaan is bij de 220,
Zou dat nog eens doen,
het toestel komt dan in de fabrieks instelling zoals die was bij de aanschaf.Er staat daar een mooi filmpje over op de site van MrGPS. Hans Vaessen.
Gr.Piet
P.s.
Ikkieman, ik heb ook nog een 2820 daar kan ik nog steeds de routes die vandaag de dag gemaakt zijn mee rijden.


Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Groetjes,
Afbeelding
GPS SP2820 CN Europa 2020.20 NT , zumo 550 / 660 CN Europa 2020.20 NT, Zumo 396 CN Europa 2020.30 NTU

ikkieman
Triumph Trophy SE
Berichten: 5609
Lid geworden op: 15 aug 2009, 18:06
Locatie: Gouda

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#45 Bericht door ikkieman » 05 jul 2017, 20:50

Overigens, een harde reset kun je hier meer informatie vinden.

Trouwens, komt het ook bij meerdere routes voor? We hebben dit niet kunnen testen vanwege tijdgebrek, maar hebben jullie toevallig al wat meer geprobeerd?
I told the doctor I broke my leg in two places. He told me to quit going to those places.
2018 - heden: Trophy SE
2016 - 2018: K1300gt
2013 - 2015: Pan European 1300
2010 - 2013: XJ900s Diversion
2010 - 2010: Deauville 650

Gebruikersavatar
Motormuis
Berichten: 97
Lid geworden op: 21 jan 2017, 19:07
Locatie: Papekop(gemeente Oudewater)

Re: Tourritten in je Garmin zetten

#46 Bericht door Motormuis » 05 jul 2017, 21:00

Niet geprobeerd heb het nu veel te druk met school, verjaardagen enz, enz.
:brrr : :vrb :vrb Eerste vrouwelijke voorrijder :apl

Plaats reactie

Terug naar “Navigatie en Communicatie”