Routemakers en routes maken

Vaak horen we van (nieuwe) leden dat het weer een fantastische route was die er gereden is.
Die routes komen natuurlijk niet zo maar uit de lucht vallen, maar zijn het resultaat van bloed, zweet en tranen van onze routemakers.

"De routemakers" is een groepje leden dat samen verantwoordelijk is voor de verschillende routes. Deze HDC-leden vinden het leuk om toerritten te maken op basis van de activiteitenkalender voor het betreffende jaar. Op verzoek van het bestuur maken de routemakers dan een of meerdere routes. Onderling kan ook afgestemd worden wie welke route wil maken. Bovendien kan iedere routemaker ook meewerken aan de route van een andere routemaker. Hiervoor zijn online diverse tools beschikbaar.

Nu kent ieder lid zijn eigen omgeving het beste. Jij weet als geen ander de leuke weggetjes en de bijzondere landschappen te vinden. Lekker toeren in een prachtige omgeving is natuurlijk het mooist.

Dus, heb je een leuke route gereden, of weet je leuke weggetjes in jouw omgeving die geschikt zijn voor een mooie rit, deel dan je kennis.
Je kunt een complete route aanleveren of een deel. Samen kunnen de routemakers er dan iets van maken.

Uiteraard zijn er wel enkele randvoorwaarden want een toerrit van de HDC dient aan bepaalde eisen te voldoen. De Routemakers krijgen ondersteuning van het bestuur maar ze kunnen in principe zelfstandig handelen. Voor alle Routemakers dient duidelijk te zijn wie wat doet en wie waarvoor verantwoordelijk is.

Alle informatie vind je in het forum: Vergaderzaal Routemakers