De Honda Deauville

De Honda Deauville kun je omschrijven als een praktische motorfiets geschikt voor toeren en woon-werkverkeer. De onderscheidende vormgeving van de Deauville weerspiegelt zijn rijklare karakter.

Als echte allrounder is de Deauville een van de meest veelzijdige motorfietsen voor solo- of duogebruik die vandaag de dag op de weg te vinden zijn. De Honda Deauville is een motor waar je dag in, dag uit op kunt rekenen.

Door zijn gestroomlijnde en compacte uiterlijk baant hij zich moeiteloos een weg door smalle straatjes en druk stadsverkeer. Maar ook lange reizen zijn hem vertrouwd. Grensoverschrijdende avonturen zijn niet meer dan logisch op de Deauville. Ook bij hoge snelheden blijft hij heerlijk makkelijk en soepel te hanteren.

Het lage zadel bied je een ontspannen zithouding met ruim voldoende ruimte voor een passagier. Zijn kuip bied je veel bescherming tegen de wind, wat nog eens versterkt wordt door het windscherm. Hij is ook praktisch, want de aërodynamisch vormgegeven body biedt plaats aan grote geïntegreerde zijkoffers met afsluitbare deksels.

Overzicht technische specificificaties per model

Uit ons foto-album

IMG_4400.jpg