Leden

Onze leden

Een club heeft uiteraard geen bestaansrecht zonder haar leden. Maar wie zijn nou eigenlijk onze leden?

Het is een groep mensen die niet zomaar onder één specifieke doelgroep te benoemen valt. Wel is er één grote gemeenschappelijke deler, de Honda Deauville zelf. De meeste hebben er een of hebben er ooit een gehad, maar blijven er affiniteit mee hebben. Het is dus geen absolute voorwaarde dat je een Deauville in je bezit moet hebben om deel te mogen nemen aan onze activiteiten.

Onze club heeft ruim 500 actieve forumleden en ongeveer 250 daarvan zijn clubleden. Het is een zeer gemêleerd publiek dat bestaat uit ervaren, maar ook minder ervaren motorrijd(st)ers. Hun samenzijn kenmerkt zich door een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

De georganiseerde clubritten en het forum zijn het bindmiddel tussen de leden.
Naast de ritten wordt er onderling flink genetwerkt. Leden staan graag voor elkaar klaar en er heerst een grote onderlinge solidariteit.  

(Uitleg over het verschil tussen Forumleden en HDC-leden)

Herfstrit

De Herfstsrit van 2018 was een groot succes. Nog nooit gingen zoveel leden mee. In verband met het 10 jarig bestaan van de HDC gaan we in 2019 vier dagen naar de Eifel. Voor minder ervaren motorrijders en rijdsters wordt zelfs een bergtraining georganiseerd.