Social media

Introductie

Naast de website en het forum is de HDC ook actief via verschillende sociale media. Deze media worden gebruikt en zijn ingericht als vangnet voor motorrijders die informatie zoeken over de Honda Deauville. 

Facebook

Op de pagina kunnen alleen berichten geplaatst worden door de beheerders. Als een bericht geplaatst is, dan kan hier door Facebook-gebruikers wel op gereageerd worden.
 
De Facebook-pagina is slechts een aanvulling op de website en het forum.
Het doel hiervan is om zo meer aandacht te trekken voor de HDC via een ander medium.

Zo kunnen we het o.a gebruiken om evenementen aan te kondigen of foto's te plaatsen tijdens een toerrit. Dat is dan weer leuk voor de thuisblijvers. Kunnen ze ook zien wat ze missen.
 
Leden die mee willen doen aan een activiteit dienen zich altijd op te geven in het betreffende onderwerp op het forum. Alleen daar vind je de exacte informatie zoals de startlocatie en de aanvangstijd. Ook voor technische vragen kun je alleen terecht op het forum maar dan dien je wel lid te zijn van de HDC.
 
Inmiddels hebben we ruim 1000 likes, waarvan een flink aantal uit het buitenland en de teller loopt gestaag door. Deel de pagina ook eens met je (motor)vrienden. Misschien worden ze ook wel lid van de HDC.

De HDC pagina kun je terugvinden via de volgende link:

Instagram

Ook op Instagram is de Honda Deauville Club terug te vinden. Dit is, net als Facebook, slechts een aanvulling op de website en het forum. Volg ons via onderstaande link:

Youtube

Ons Youtube kanaal is nog in ontwikkeling. Tot op heden staan er slechts een beperkt aantal filmpjes waaronder onze introductiefilm. Deze geeft in 2 minuten een mooi beeld van wat je van de HDC kunt verwachten. 

Fotoalbum

Gedurende het gehele seizoen worden door de diverse leden foto's en video's gemaakt. Foto's kunnen aangeleverd worden via een speciale procedure. Een melding hiervoor wordt na iedere activiteit op het forum gezet. Uiteindelijk publiceren we alles in ons online fotoalbum: